Sponsors
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
Flashbericht

Nieuwe kledij

donderdag 15 juni 2017

Volgend seizoen rijden we in het nieuw. Het bestuur is volop bezig met de uitwerking hiervan. Aan alle leden biedt de club een nieuw basispakket gratis aan. Nadien zal men nog bij-bestellingen kunnen plaatsen. Daarenboven wordt ook kledij voor het MTB team aangeboden. Dit is uiteraard niet gratis.

De clubkledij zal voorgesteld worden in de maand december. Daarna zal men kunnen de maten opgeven en bijbestellen, zodat begin februari de kledij zal kunnen geleverd worden. Voor de MTB kledij zullen we begin juli een bestelling organiseren. De levering zal in de eerste week van september zijn. Meer details volgen later nog.

We kunnen al vertellen dat de MTB kledij gelijkaardig is aan het vorig ontwerp. Het uitzicht van de gewone clubkledij blijft een verrassing.

De club regelt de kledij in goede samenwerking met JES SPORTS. Jean-Pierre biedt ons de mogelijkheid aan om nu reeds de kledij te kunnen gaan passen. Let op: dit is nog niet onze kledij zoals we het gevraagd hebben, want dat moet nog verder ontworpen worden.

PASMOMENT

Wie de maten voor de nieuwe kledij en de MTB kledij al wil gaan proberen, kan de winkel eens binnenlopen vanaf vandaag 15 juni tot en met 30 juni .

AANDACHT :
DAMES DIE MTB KLEDIJ WILLEN PASSEN, HEBBEN NOG TIJD TOT EN MET ZATERDAG A.S 


Noteer uw maten en houd ze bij. Binnenkort zullen we een bestelling organiseren voor de MTB kledij. In december volgt de bestelling voor de gewone clubkledij. Er zal nog een pasmoment volgen later dit jaar.

JES SPORTS
Kapelstraat 15-17, Bredene


Indien je nog vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact op met het bestuur.

Het bestuurTerug
Reacties op dit flash bericht

mireille gunst maandag 26 juni 2017

Ok , sorry en bedankt Carine

Carine zondag 25 juni 2017

Dames het gaat hier wel om de mountainbike kledij !!! Voor de nieuwe uitrusting is er een pasmoment in de maand september, dus geen paniek !

Remy en Danielle zondag 25 juni 2017

Wij zijn in verlof tot 29 juni. Hoe kan Danielle nu passen en hoe moet het verder? Graag een antwoord.

mireille gunst zondag 25 juni 2017

Ik vind dit niet verantwoord om één dag voordien dit te melden via de site !

Peter vrijdag 23 juni 2017

De paskledij voor de dames is enkel tot 24 juni in de winkel beschikbaar. De heren kunnen nog altijd tot 30 juni komen passen.Geef hier uw eigen reactie:

Uw naam
Commentaar
Captcha image
Show another codeToon een andere code

Bredene
© 2012 www.wdbreduinia.be.
Levendige fietsclub, voor jong en oud, vlug en minder snel, groepstochten langs de kust en door de polders


www.xeartum.be